Никола Груевски


Никола Груевски
Претседател на Владата на Република Македонија

Зоран Ставрески
Заменик на Претседателот на Владата и Министер за Финансии

Гордана Јанкуловска
Министер за Внатрешни Работи

Никола Тодоров
Министер за Здравство

Ваљон Сараќини
Министер за Економија

Иво Ивановски
Министер за Информатичко Општество и Администрација

Лазар Поповски
Директор на Агенција за Млади и Спорт

Дејан Бошковски
Генерален Директор на ЕЛЕМ

Сади Беџети
Градоначалник на Тетово
Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top