Настан

Четврток

21/02/13

Петок

22/02/13

Сабота

23/02/13

Недела

24/02/13

Место

Пристигање

***

 

 

 

Попова Шапка

Свечено отворање

 

15:00

 

 

Плато Хотел

Попова Шапка

Состанок на водачи на тимови

 

19:00

 

 

Хотел

Попова Шапка

Велеслалом

1 трка

 

 

10:00

 

ПатекаОрлова

Велеслалом

2 трка

 

 

13:00

 

ПатекаОрлова

Прогласување на победници

 

 

13:30

 

Плато ХотелПопова Шапка

Состанок на водачи на тимови

 

 

19:00

 

Хотел

Попова Шапка

Слалом 1 трка

 

 

 

9:00

ПатекаЕзерино

Слалом 2 трка

 

 

 

12:00

ПатекаЕзерино

Прогласување на победници и свечено затварање

 

 

 

14:00

Плато Хотел

Попова ШапкаЈазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top