На одржаната прес конференција беше објавена листата на натпреварувачи на 39 Шарпланински Куп, на овогодинешниот куп учевствуваат 35 натпреварувачи од 14 земји. Свеченото отворање на 39 Шарпланински Куп е на 24.02.2012 во 15:30 часот пред платото на хотел Попова Шапка.

 Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top