Во тек се припремите за организација на 39-тиот Шарпланински Куп. Формиран е Организационен Одбор кој ја усвои програмата на манифестацијата. Оваа година, последниот викенд на Февруари, според горенаведената програма ќе се одржи Шарпланинскиот Куп. Испратени се покани до скијачките федерации по што се очекуваа пристигање на потврдите за учество.

 Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top