sevkupen-m Во конкуренција од 23 натпреварувачи VELECIC Tomaz од Словенија е севкупен победник на 38. Шарпланински Куп 2011 освојувајќи го преодниот пехар и малото шарпланинче кое традиционално се доделува на победникот, неговото име ќе остане засекогаш во историјата на ова натпреварување. Второто место во севкупен пласман го освои VAJDIC Bernard, исто така од Словенија, додека третото место му припадна на MLINSEK Filip од Словенија.Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top