slalom-m VELECIC Tomaz од Словенијасо време од 01:46:69 е победник на слаломска трка на 38. Шарпланински куп која се возеше на патеката Езерино, веднаш зад него е MLINSEK Filip исто така од Словенија со вкупно време од 01:47:67, додека третото место го зазеде нивниот колега GASPERIN Timi со време од 01:49:50. На 7то место се пласираше најдобриот македонски натпреварувач Антонио Ристевски. Слоламската трка ја завршија 16 натпреварувачи.Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top