gs-malaVAJDIC Bernard од Словенија со време од 02:04:40 е победник на велеслаломската трка на 38. Шарпланински куп која се возеше на патеката Орлова, веднаш зад него е VELECIC Tomaz исто така од Словенија со вкупно време од 02:05:32, додека третото место го зазеде австрискиот скијач Anton Shwab со време од 02:05:82, најдобар домашен натпреварувач е Антонио Ристевски кој го освои 9 место со време од 02:09:41.

 


gsЈазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top