100_3455Promok Franz од Австрија со време од 01:49:84 е победник на слаломска трка на 37. Шарпланински куп која се возеше на патеката Езерино, веднаш зад него е Dimitriadis Vassilis од Грција со вкупно време од 01:49:85, додека третото место го зазеде бугарскиот скијач Georgiev Stefan со време од 01:50:13, нашиот најдобар натпреварувач е Антонио Ристевски го освои 6 место со време од 01:52:41.

 


100_3433

100_3437

100_3441
Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top