giantslalom-saracup_4Cater Martin од Словенија со време од 01:56:09 е победник на велеслаломска трка на 37. Шарпланински куп која се возеше на патеката Орлова, веднаш зад него е Promok Franz од Австрија со вкупно време од 01:56:15, додека третото место го зазеде бугарскиот скијач Georgiev Stefan со време од 01:57:33, трката ја завршија 39 натпреварувачи.

 


giantslalom-saracup_3

giantslalom-saracup_2

giantslalom-saracup_1Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top