sara-kup_803574 Премиерот Никола Груевски го прогласи за отворен 37. Шарпланински куп, кој ќе стартува во сабота со трката во велеслалом на патеката Орлова и трката во слалом во недела на патеката Езерино. Годинешниов 37. Шарпланински куп е еден од најинтересниот поради големиот број на натпреварувачи.

Десет земји со 57 натпреварувачи овој викенд ветуваат возбудувања и претставување на Шарпланинскиот куп во вистинско светло.

 

sara-kup_803574Јазик

     

Временска Прогноза

Спонзори
Facebook

Scroll to top